Transport

Rosendaal Transport is gespecialiseerd in vervoer over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. Ook voor andere Europese bestemmingen kunt u bij ons terecht.

Om accuraat in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten is het wagenpark divers en multifunctioneel. Met minder vrachtwagens kunnen we hetzelfde volume vervoeren. We zijn flexibel in te zetten voor zowel groot volume-, stukgoed- als palletvervoer.

Groupage

Een veel voorkomende activiteit is het ophalen van vracht op verschillende locaties in bijvoorbeeld Duitsland, waarna het weer verspreid wordt in alle hoeken van Nederland. Gelegen in het hart van het knooppunt van 3 belangrijke snelwegen (A12, A18 en de Duitse A3) aan de grens met Duitsland, is onze vestiging in Beek bij uitstek de geschikte locatie.

Extra diensten

Transport is slechts een schakel in de gehele logistieke keten. Daarom biedt Rosendaal Transport ook extra diensten aan als Warehousing  en Value Added Logistics

Zo kunt u uw goederen in vertrouwde handen achterlaten vanaf het moment dat ze klaar liggen tot het moment van aflevering.

transport