Groot Brittannië

Vervoer op Engeland vereist speciale kennis en vaardigheden. Om een betrouwbare dienstverlening aan te kunnen bieden werken we daarom zeer nauw samen met WHB International in Milton Keynes. WHB is een vergelijkbare organisatie en stelt dezelfde hoge eisen aan de dienstverlening. Samen zetten we vakkundig en ervaren personeel in en maken we gebruik van modern materieel.

Door de gunstige ligging van beide bedrijven is deze samenwerking een garantie voor een snel en efficiënt vervoer tussen Engeland, Nederland, Duitsland en de rest van Europa.

Dagelijks vervoer van en naar Engeland

Onze lijndienst reist dagelijks per boot van en naar Groot Brittannië. We maken voornamelijk gebruik van de lijn Hoek van Holland-Harwich en Hoek van Holland-Killingholme. Dit zijn veilige routes met betrouwbare transittijden. Onze chauffeurs overnachten tijdens de overtocht en gebruiken hun tijd daarmee optimaal.

Door de centrale ligging van het depot WHB International bezorgen we pallets binnen 24 tot 72 uur door heel Engeland.

Express vervoer van en naar Engeland

Rosendaal Transport en WHB International bieden tevens Express vervoer van en naar  Engeland aan. Dit kan variëren van een kleine bus tot een 40 tons vrachtwagen.
Ook beschik WHB International over een eigen koeriersafdeling die spoedvrachten verzorgt door heel Engeland.

Logistieke mogelijkheden

De locaties van Rosendaal Transport en WHB International bieden beiden voldoende mogelijkheden voor op- en overslag. Ook voor groupage en deeltransporten bestaan voldoende mogelijkheden. We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van waardevolle of kwetsbare goederen. Bovendien bieden we speciale oplossingen voor tijd-, centrum- en laadklepleveringen, allen binnen 24-72 uur.