Warehousing

Rosendaal Transport beschikt over 6.000 m2 opslagruimte vlak bij de Duitse grens. Voor onze opdrachtgevers kunnen we hier hun voorraden beheren in bulk- en stellingopslag. We maken gebruik van een geavanceerd voorraadbeheersysteem waardoor wij maar ook de opdrachtgever op elk moment van de dag op de hoogte is van de status of locatie van de goederen.

Vele voordelen

Door de gunstige ligging en de vele extra diensten die wij verlenen, hebben reeds velen de weg naar Beek gevonden. De loodsen voldoen aan de modernste eisen m.b.t. diefstalpreventie en brandbeveiliging, food en non-food.

Rosendaal Transport ontzorgt u. U heeft geen eigen mensen en opslagruimte nodig en het bespaart u transportkosten en tijd. De goederen liggen tenslotte al bij de transporteur. Ze kunnen dus op elk moment geladen worden.

Moeten de goederen nog worden ingepakt of gelabeld of moeten ze nog een laatste bewerking ondergaan? Dan kunt ook gebruik maken van onze Value Added Logistics.

Cross Docking

Is er haast geboden bij de distributie van een grote hoeveelheid goederen over diverse locaties? Met onze cross dockingdienst halen we de goederen in één keer in vrachtwagens met groot volume op waarna we het in onze eigen loods verdelen over kleinere wagens die de route afleggen naar de eindbestemmingen. Dat bespaart tijd en organisatorische rompslomp.